Podiumkunst

Kunstsmullen onder d'n torre

Kerkplein St. Petrus' Bandenkerk in Leende
15 oktober
13.30 tot 21.00 uur

Een cultureel en culinair evenement in Franse stijl met chansons, film, workshops en Franse wijnen en hapjes. Op zondag 23 oktober 2022 staat Leende volledig in het teken van ‘La Douce France’. Overal zal het Franse gevoel aanwezig zijn. Tijdens deze tweede editie van ‘Kunstsmullen…….onder den torre’ is er van 13.00 tot 17.00 uur in dorpshuis De Schammert volop actie. Zo kunt u doorlopend Franse films kijken. Voor de jeugd zijn er de hele middag workshops tekenen/schilderen en toneelspelen in De Schammert.

Concert

Om 13.30 uur vindt in de Kerk St.Petrus’ Banden een concert plaats van Marjolaine et les Manouches, dat mede mogelijk gemaakt wordt door Ondernemersvereniging Leende (OVL).

Na dit concert is er vanaf 14.15 uur op het kerkplein (met kiosk) een groot(s) aanbod van zeer uiteenlopende uitingen van kunst, variërend van muziek (instrumentaal, zang, groepen, rondtrekkende muzikanten en meer) tot aan schilders, tekenaars en toneelspelers. Uiteraard alles vergezeld van overheerlijke (Franse) hapjes en drankjes. Kom op 23 oktober dus kunstsmullen in Leende. Om 20.00 uur sluiten we af met ‘A-meezing Lind’. Mis dit niet.

Vous êtes tous les bienvenues!