Openingsweekend

Zaterdag 12 en zondag 13 oktober

Kunstsmullen 2019 gaat van start met een weekend vol bijzondere activiteiten:

Dit jaar exposeert Kunstsmullen op 8 locaties, gelegen in de drie dorpskernen van de Gemeente Heeze-Leende.

Op Landgoed Kapellerput wordt de Kunstwandelroute langs ruim 35 kunstwerken dit weekend opgeluisterd door sfeervolle muziek en previews van wat er te zien is op de andere locaties.

Bezoek de verschillende exposities in Heeze, Sterksel en Leende en laat u gastvrij verwennen in een van de deelnemende restaurants. De speciaal uitgezette Fietsroute brengt u langs alle plekken waar iets te doen is. Deze plekken zijn natuurlijk ook met de auto bereikbaar. Laat u zich graag rijden dan kunt u gebruik maken van auto’s van de Rabobank die u gratis heen en weer brengen van de dorpskernen naar Landgoed Kapellerput.

In de Gemeentehuistuin start het Eymerick Kunstwerk waaraan drie weken lang gewerkt wordt door de kunstenaars van Eymerick. Kunst live in actie!

Op zondag kunt u deelnemen aan twee speciale rondleidingen: in de ochtend inclusief een fijn ontbijt en in de middag inclusief een lekkere lunch. Deze rondleidingen worden elk weekend herhaald. Reserveer hier uw plaatsen.

In Sterksel wordt in het Peter van den Braken Centrum een expositie ingericht met schilderwerken uit de tijd van de schilderskolonie  die actief was in Heeze op het einde van de 19de eeuw. Terwijl in Leende hedendaagse lokale schilders hun werk aan u tonen.

In Leende verbindt een mini-kunstwandelroute de tentoonstellingen in restaurant “De Scheuter” en restaurant “Nobel eten & drinken”. Onderweg kunt u genieten van muzikale meesterwerkjes in het kerkportaal.

Voor uitgebreide informatie: zie Agenda

Landgoed Kapellerput

Somerenseweg 100
5591 TN Heeze