Anne Stockman Duo

Anne Stockman Duo speelt jazz

Arno Aerts en Anne Stocckman zijn al 11 jaar collega’s op het CKE in Eindhoven en geven beide les op de pop/jazz afdeling. Na de lockdown hadden ze beiden behoefte aan weer samen muziek maken na een onlineperiode.

Zo speelde ze samen voor de eerste keer op de open dag van het CKE verschillende jazz-klassiekers en besloten om dit vaker te doen.

Arno studeerde jazzpiano aan het Fontys Conservatorium te Tilburg bij Willem Kuhne en Hammondorgel aan Codarts te Rotterdam bij Harry Hamilton Hij heeft ook nog privepianolessen gevolgd bij Johan Clement en Rob van Bavel. Sinds september 1988 is hij als docent verbonden aan CKE. Zijn muzikale voorbeelden zijn Oscar Peterson, Erroll Garner en Rob van Bavel

Anne studeerde zowel de opleiding docent muziek als jazz zang aan het Fontys conservatorium te Tilburg. Ze zong in het Fontys Jazzchoir dat korenslag won in 2009. Ze speelde vele jaren met haar eigen Anne Stockman Quartet op o.a. Jazz in Duketown, Scheldejazz, Cloud Night Tivoli, in Paradox Tilburg en het Duitse jazzfestival Gemmenich. Ze maakte haar EP “Fusion” in 2017 waar drie nummers op staan uitgevoerd met een loop station. Daarnaast geeft ze zanglessen en coaching in het basisonderwijs bij het CKE te Eindhoven en sinds kort ook bij Fontys Pabo in Tilburg.

Op deze avond brengt dit top duo werken van oa Miles Davis, Ella Fitzgerald en van vele andere bekende jazzcats.  Daarnaast zal Anne enkele nummers met loopstation ten gehore brengen.

Protestantse kerk Heeze

Kapelstraat 50
5591 HG Heeze