Atelier Kempro 25 jaar

Werk van kunstenaars en ambachtsmensen werkzaam binnen het atelier

25 jaar geleden begon het Kempro-avontuur naar idee van Guus de Wijn: Een ontmoetingsplaats voor kunst, (outsider)kunstenaars en kunstliefhebbers die optimale voorwaarden schept waaronder creativiteit gedijt.

Sinds 1994 maakte Kempro een gestage groei door naar wat het nu is; een werkplek voor mensen die weliswaar met een handicap moeten omgaan maar creatief of ambachtelijk tot verwonderlijke dingen in staat zijn. In deze tentoonstelling laten we het werk zien van de groep kunstenaars en ambachtsmensen die momenteel binnen het atelier werkzaam zijn:

Carianne Hermans; Charlotte Gonlag; Christiaan Ploum; Danny de Nil; Frenk Jansens; Gerrie Volckerick; Huri Karaçelik; Kevin van der Heijden; Kim Durlinger; Louise Raaijmakers; Ludo Hillen; Luuk Buursen; Marijke de Jong; Marjan Schuurman; Maryam Abdi Biglouei; Michel Lourens; Patricia de Vries; Roland Lahaye en Tonnie Schneider

Tijdens Kunstsmullen worden de gerechten bij De Broeders in Sterksel geserveerd op kunstzinnige placemats die ontworpen en gemaakt zijn in Atelier Kempro.

Alleen tijdens Kunstsmullen zijn deze unieke placemats te koop voor € 4,- per stuk. Daarna zijn ze voor de reguliere prijs van € 8,- verkrijgbaar bij Galerie Kempro.

Namens De Broeders en Atelier Galerie Kempro; smakelijk eten en veel kijkplezier tijdens Kunstsmullen!

Galerie Kempro

Dokter Ruttenpark 10, 6029 TK Sterksel